Find den billigste benzin

 
28-10-2012
Gode råd om benzin

Der er meget stor forskel på den pris man kan komme til at betale for sin benzin. Prisen kan på samme tidspunkt svinge flere kroner literen, alt efter hvilken tankstation du vælger. Så hvis du har en tom tank, og f.eks. skal fylde 50 liter på, så er der rigtig mange penge at spare.

Hvordan finder man den billigste benzin?.

Et godt råd er ikke at vælge en tankstation langs motorvejene. Det er der sjældent rabat. Tankstationen ved at grunde til at du køre ind for at tanke, det er sandsynligvis at din tank er ved at være tom. Derfor vil du sandsynligvis ikke køre videre til næste tank, hvis du synes prisen er for høj.

Det bedste du kan gøre er at vælge en tankstation, der ligger i nærheden af andre tankstationer. Dels kan du nemt køre videre til næste tankstation, hvis du ikke synes benzinen er billig nok, og dels er mellem tankstationerne sandsynlig høj, og det øger chancen for at finde en lav literpris.

Et andet godt råd er at tanke på det rigtige tidspunkt. Tank ikke sidst på formiddagen. Tank gerne før kl. 10, der er prisen typisk lavest.

Tank heller ikke sidst på ugen, men på ugens første dage, da prisen også her typisk er lavere end sidst på uden.

 
 
Find information om: guide bil auto biler guiden alt om
(Hovedkategori: Gode bilråd)