Gode råd ved salg

 
18-03-2008
Gode bilråd salg

Alle bilejere vil helst have mest muligt for deres bil når de skal sælge den. Her er en række gode råd når du skal sælge.

Derfor er det en god ide, at holde service mens du er ejer af bilen. En bil køber har masser af biler at vælge imellem, så er han/hun lidt usikker på din bil så køber han/hun den ikke. Sørg for at holde den pæn og hold lakken i god stand. Det er vigtigt at have dokumentation for alt hvad du har gjort for at holde bilen i tip top stand. Få kvitteringer for reparationer, behold bilagene fra besøgene på værkstedet og frem for alt skal servicebogen være stemplet efter forskrifterne. Det er langt sværere at opnå en god pris på brugtbilen, hvis servicebogen ikke er fuldskreven.

Når du skal sælge bilen skal den naturligvis være præsentabel, så køberne får et godt indtryk. Hvis du sætter bil til salg online er det vigtigt med et godt billede. Husk konkurrencen er stor. Ved fremvisning så sørge for at bilen fremstår ren og pæn.

Det en god ide at sælge bilen nysynet. På den måde er bilkøberen sikker på at der ikke er nogle alvorlige fejl og mangler.

Når handlen er i stand, skal du huske at afmelde nummerpladerne. Desuden skal du afmelde bilen til forsikringsselskabet.

Bedømmelse: 2.00 af 10

 
 
Find information om: alt om auto bil guiden guide biler
(Hovedkategori: Gode bilråd)